Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ervaringen van klanten

Fam. Lammerts, Marsdijk, Assen


N.a.v. slechte ventilatie, en daardoor schimmelvorming, heeft Smart Ventilatie onze oude ventilatieunit vervangen door een nieuwe. Demontage van de oude unit en reinigen van de buizen erg zorgvuldig. Na reiniging weer brandschone buizen! Installatie van de nieuwe kunststof unit was ook zo gepiept. Door de afstandsbediening is de ventilatieunit nu vanuit de badkamer te bedienen. We hebben nu veel minder vocht in de badkamer.

En met een verwachte levensduur van 15-20 jaar is het een investering van slechts enkele tientjes per jaar!


Fam. Brons, Assen


Wij wilden de centrale ventilator unit op zolder laten vervangen daar deze inmiddels bijna 25 jaar oud was en nog nooit vervangen was.

Daar ook de luchtkanalen van de woning nooit eerder gereinigd waren, kon dit mooi gecombineerd worden.

Het stroomverbruik van een nieuwe unit is veel lager, vandaar dat we gekozen hebben voor de ITHO CVE RFT

Tevens was het belang van een draadloze afstandbediening een vereiste, daar we voor het douchen gelijk de unit in de badkamer kunnen bedienen en middels de handige timerfunctie door kunnen laten draden zodat deze na het douchen vanzelf weer uit gaat na de gewenste tijd.

We hebben nu veel minder vocht in de badkamer,en geen beslagen spiegel meer, prima oplossing.

We zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en alles is zeer netjes verlopen, geen overlast van het reinigen van de kanalen.

Prijs kwaliteit is prima, en na de opdracht kon al op hele korte termijn de werkzaamheden uitgevoerd worden.


Mevr. Plukker, Assen


We hadden serieuze vochtproblemen in de badkamer (schimmel). Kookluchtjes en vocht uit de keuken werden ook niet meer goed afgezogen. Na reinigen van de ventilatiekanalen en het plaatsen van een nieuwe unit zijn de problemen verholpen. We hebben twee afstandsbedieningen voor de afzuigunit: één in de keuken en één voor de badkamer. Bevalt goed.

Ik ben heel tevreden over het deskundige advies en de enthousiaste werkwijze.

Familie Hofstra Surhuisterveen


Wij hebben een nieuwe WTW-unit door Smart-ventilatie laten plaatsen, dit omdat wij toch wel gezondheidsproblemen bij ons en ons dochtertje constateerden, slechte afzuiging in de badkamer en een slechte ventilatie in het huis. En de kanalen raakten daardoor lekker vol met schimmel...we zouden alleen eerst de kanalen laten reinigen maar Smart Ventilatie constateerde dat de afzuig-unit niet meer na behoren werkte in overleg en goed deskundig advies een nieuwe unit besteld en laten plaatsen! De werkzaamheden konden gelukkig al snel plaats vinden. Nu een aantal weken verder kunnen wij echt t verschil merken een goede ventilatie in huis en veel minder vocht in de badkamer echt een heerlijke leefomgeving nu! Alle kanalen zijn afgesteld en gereinigd na het plaatsen van de nieuwe unit. Wij zijn dik tevreden qua communicatie en de snelle werkzaamheden! TOP SERVICE! Familie Hofstra Surhuisterveen